WEPRINT : CASING HANDPHONE SERENDAH RM20

October 13, 2016


MORNING SEMUA..

CANTIK TAK ?? CASING HANDPHONE kat bawah NIE?
haaa sekarang korang boleh customade casing handphone
serendah RM20 sahaja!!

Tak Percaya?? ni buktinya
PB dah buat heeee
boleh request edit gambar u'oulls lagi
letak dekat casing
nak tulis-tulis nama pun boleh....




TERUJA TAK?
MACAM MANA NAK BUAT??

okay! khas untuk pembaca BLOG PERMATABIRU
kat sini PB akan bagi satu kod

KOD 

FW1001

u'oulss gunakan kod nie 
untuk dapatkan harga promosi untuk casing  customade by libertyprinting
boleh request macam mana nk letak gambar u'oulss
yang cantik gebu gebass tu...hihihi

CARANYA??
Mudah sahaja
u'oulss ikut step kat bawah ni yer...



How to get this special offer?

Step 1: LIKE & SHARE this post.

Step 2: Send us a photo you want print to 019-9858151 via Whatsapp. 


Step 3: Made payment after receive confirmation from us.

Step 4: Receive your phone case within 3-5 working days after artwork is confirm.


 **Model list :
No Model
1 Samsung Note 2
2 Samsung Note 3
3 Samsung Note 4
4 Samsung Note 5
5 Samsung S3
6 Samsung S3 Mini
7 Samsung S4
8 Samsung S4 Mini
9 Samsung S5
10 Samsung S6
11 Iphone 4
12 Iphone 5/5s
13 Iphone 5c
14 Iphone 6+
15 Iphone 6s
16 Iphone 6

Term and condition:
• Offer valid while stocks last. 

• Offer until 30 Nov 2016. 

• Offer are subject to change without prior notice.



JOM grab PROMOSI NI SEGERA!!!
BOLEH TUKAR-TUKAR BAJU HANDPHONE U'OULSSS HEEHEHE

MAKLUMAT LANJUT BOLEH SINGGAH 
 SINI 
macam-macam lagi yang korang boleh customise ^_*

psstt: service dia cepat dan pantas..casing PB tu terima sehari selepas oder...
siyes CEPAT & PANTAS ^_^


You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^