Box of joy : Lazada Online Revolution Brand For All

November 29, 2016

Hi all


baru -baru nie aku dapat special gift sempena jualan online LAZADA
dengan lazada korang boleh dapatkan bermacam-macam produk dengan harga terbaik
kebabomm...

LAZADA ONLINE REVOLUTION BRAND FOR ALL

Siapa yang tak sempat shopping di Lazada 11.11.2016 korang masih boleh shopping tau..sebab Online Revolution Sale di Lazada pada bermula dari 11.11.2016 sehingga 12.12.16


Pelbagai jenis barangan berjenama ditawarkan dengan potongan diskaun yang hebat. Memang rambang mata nak buat pilihan tau. 


Online Revolution (OR) tahun ini membawa tema Brands For All (Jenama Untuk Semua) di mana terdapat diskaun gila-gila ke atas produk yang paling digemari pengguna Malaysia.. 





nie antara barangan yang ada dalam BOX OF JOY from Lazada yang aku punya ^_^

kalau korang nak dapat barang yang banyak dengan harga yang giler-giler murah 
boleh singgah ke website LAZADA 


tak percaya??
 jom singgah sini


semua barang-barang kat atas nie korang boleh dapatkan dari 


Ni aku sertakan link dan produk yang ada terdapat di lazada online 


PRODUK MAKANAN NESTLE


NESCAFE White Coffee Pandan 8x36g (Bundle of 2)



MAGGI Oat Mee Mi Goreng Curry 4x76g Buy 2 @ RM14



TEFAL MANUAL CHOPPER

Multifunctional Manual Speedy Chopper Fruit Vegetable Crusher Onion
Cutter Shredder Cooking Tool-Green



SANDISK DUEL DRIVE M 3.0

SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB



MILO Promotion Bundle- Percuma Beg Ola Bola 

MILO Promotion Bundle- MILO 2kg X 1 MILO 3in1 18's X 2 MILO NutriG
190ml X 2 FOC Delivery & Ola Bola Bag

CANTIK TAK??
 beg Ola Bola ni, kalau korang nak ianya percuma dengan setiap pembelian 
MILO Promotion Bundle- MILO 2kg X 1 MILO 3in1 18's X 2 MILO NutriG 190ml X 2 
(MACAM GAMBAR KAT ATAS NI)
BOLEH KLIK LINK  SINI 


SELAIN ITU
,nak beli  BARANGAN BAYI pun ada di Lazada Online 
macam-macam jenama ada seperti Lactokid haa..siap boleh dapat cenderahati percuma macam yang aku dapat tu beserta pen ^_^



Lazada Online Revolution 2016


kat atas ni ada tarikh-tarikh penting yang mana korang boleh dapat diskaun berganda-ganda
dengan pembelian online di LAZADA
jangan lupa !!!  
simpan tarikh-tarikh ini kalau tak nak terlepas peluang keemasan 
untuk membeli-belah di Lazada dengan potongan harga berganda-ganda.


selamat bershopping di LAZADA :)


KHASS UNTUK ANDA PEMBACA BLOG PERMATABIRU


GUNAKAN CODE BAWAH NI

 Lazada vouCher 
25LAPOR20 to get 25% off 

If you would like to participate in reviews like this in the future, please contact affiliate@lazada.com.my to join the Lazada Family!

You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^