//]]>

Pertandingan Mewarna

November 24, 2016

Salam

SELAMAT PETANG

2 hari lepas teman kaisara ke pertandingan mewarna
Walaupun bekerja terpaksa juga korban masa sekejap untuk dia
Kaisara nie memang suka mewarna

Dekat rumah memamg aku selalu juga belikan lukisan untuk dia mewarna
Kadang - kadang tu aku suka juga print lukisan dr internet

Aku mmg selalu support minat anak2

Alhamdulillah kaisara baru 5 tahun dah boleh mengenal huruf.
Boleh mewarna..
membaca surah2 pendek...
Bagi aku  itu satu pencapaian yang membanggakan


Mungkin sebab kaisara start sekolah dr umur 4 tahun
Dah hari2 belajar itu yang cepat boleh kot
Mewarna pun kategori okay la juga
Kira x keluar dari garisan tu cantik la kn
cuma tak berapa nak kreatif lagi bermain dengan warna hihi




HAA.  tengok ni hasil lukisan kaisara masa pertandingan tu
dapat pensil colur percuma lagi untuk setiap penyertaan
tahniah anak mama ^_^



dah berpeluh-peluh kaisara
lepas je mewarna sementara nak pilih pemenang
penganjur bagi budak-budak nie main "supper duper"
kemain seronok lagi..walaupun terpaksa berpanasan




semasa acara berlangsung
duduk mewarna di bawah nie feel dia lain sikit kan



yeeahh kaisara dapat naik atas pentas
adik pun sibuk nak ikut sekali 





SEKIAN, TERIMA KASIH


You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

  1. paling suka tgk bebudak time mewarna.. semangat dya lain mcm.. tambah kalau pesyen mewarna kat bawah tu.. ada yg siap meniarap punya fokus.. hihihi..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^