ICE FRUIT YOGURT

December 15, 2016

Hai all


Sapa suka makan ais cream angkat tangan
Haaa kalau cuaca panas-panas
Pekena ice mmg sedap

Tadi lepas je mkan koew teow sup siam
Terbeli la pula ICE FRUIT YOGURT
Dekat area kangar nie

Sedapp...!


Ice fruit yogurt ni 
Memang dah famous dekat kangar ni
Walaupun kedai dia kecik dan cute aje
Tapi customer dia boleh tahan ramai juga
Aku pun dah 2 ke 3 kali ulang beli
Ice fruit yogurt ni


Rasa?
ermm kalau dah yogurt mesti la ada 
rasa masam-masam manisnya...Hehe
Kot-kot ada yang balik ke kampung cuti krismis nanti
boleh la cari ice fruite yogurt nie
Cuma RM 3.50 SAHAJA


boleh pilih 2 jenis topping + buah strawberry 
dan rassberry hiasan atas ice ni

Pendek KATA 
dah cuba baru tau kesedapannya ^_^







LOKASI : Stesen Teksi Kangar
Hadapan Dewan Kapitol Unimap (panggung lama), kangar perlis

NOTA : sesedap strawberry cinta ^_*


You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. yum yum,,, sedap sis, nak nak time panas....

    ReplyDelete
  2. sedapnyaaa...bagai terasa2 di tekak dah ni...

    ReplyDelete
  3. murah gila.. jika nk bndingkan dengan tutti fruty tu.. hehehe

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^