//]]>

FEEDMILK BOUTIQUE

February 13, 2017


HAI SEMUA

new page to introduce
 untuk yang tercari-cari dekat mana nak dapatkan 
baju-baju menyusu yang #selambaselak, mudah dan senang di pakai untuk menyusukan bayi anda, 
haaa mungkin tak asing lagi untuk ibu-ibu di luar sana
satu jenama baju menyusu bayi yang terkini.

jual Baju MENYUSU berlubang ?? 
macaM mana nak menyusukan anak kalau BERLUBANG ?? 
pssstt moms to be?? betul TAK emosi #makbuyungniemosi TERSANGAT2 LAHH sensitive!!..
tak pernah heran pasal sesuatu,tiba-tiba time preggy ni benda tu la pling terpenting. 

SO be wear with us !!hewhew..haaHHH !!untuk badan yg kurus kering macam beyonce bootycious  
tiba-tiba berubah jadi mcam Kim Kardashian masa preggy ni.
Lagi satu ,lepas bersalin , komfem2 la nak menyusukan anak kan ?? 

 lagi la JADI satu masalah bila terpaksa duduk dirumah , tak bebas berjalan , sebab apa ??
 sebab takot nak menyusukan anak dekat luar , malu orang nampak ?? wuhuii sis , lagi la bertambah 
 STRESS 
kalau mcm tu , menyusukan anak sampai umur 2 tahun , 
xkn 2 tahun nak terperap je dekat rumah ?? 

Pernah tak terfikir,
kan senang kalau ada baju menyusu … 
hmmm , tak kan nak tebuk pulak baju-baju yang ada ni ?? 

 haishh , PERNAH tak dengar Baju Menyusu Feedmilk #selamberselak 





"Feedmilk adalah satu jenama baru ,yang akan dikendalikan oleh anys dan pasangan , en.syafiq .Pengalaman kami dalam lebih 3 tahun dalam bidang online bisnes cukup untuk membuat kesimpulan bahawa ramai wanita dan para ibu yang menyusukan bayi mempunyai masalah besar dalam pemilihan pakaian yang sesuai , cantik, up to date serta didatangkan dalam pelbagai saiz

rekaan baju FEEDMILK menjamin kepuasan hati para pengguna kerana pemilihan fabrik yang selesa, khusus dijahit untuk di sesuaikan dengan bentuk badan yang berubah selepas bersalin ,disamping memberi keyakinan kepada para ibu modern yang mementingkan style, penampilan agar terus terjaga selepas bersalin untuk menyusu dikhayalak ramai .Banyak rekaan kami yang tidak menggunakan sebarang zip pada baju yang mungkin mencederakan bibir bayi anda

menjadi tanggungjawab kami untuk menyediakan koleksi pakaian meyusu yang boleh dimiliki oleh semua golongan jadi terhasillah rekaan PREMIUM EXCLUSIVE & VERSTYLE ECONOMY khas untuk anda semua !"
(Petikan dr page Feedmilk)

tampil dengan hastags: 
#selamberselak 
#pakarbajumenyusu 
#blousemenyusu
 #bajumenyusu 
jubahmenyusu

Untuk  mom to be FEEDMILK adalah baju nursing NO1
 #selamberselak sahaja membantu ibu-ibu menyusu Nursing Specialized ( Lift Up technique ) --> #SelamberSelak technology, NOzip and NoButton.  Mesra wuduk, ironless , xrenyuk mommies super busy sappp sarung jer xperlu iron dah anti kedut of coz la labuh tutup tang blkang. 

Paling penting!!! Feedmilk ni Membantu ramai ibu bergaya dan rasai kesenangan pengalaman semasa Menyusu tanpa perlu menyorok , berlari cari nursing room , TERPAKSA tinggalkan TEMPAT shopping masa mood tengah bedezupp nak shopping ,ATAU  berlari masuk kereta HANYA KERANA nak MENYUSUKAN anak 

Antara koleksi keluaran Feedmilk Boutique

  



best sangat feedmilk ni baju menyusu sangat elegen macam-macam ada blouse keje ,jubah menyusu, tshirt & baju kurong pun hadohh!
sesuai untuk di pakai ke mana sahaja

omggg! paling suka untuk travel dan sukan memang pakai ni jerlah selesa untuk baby..huhu..best tsgtt.
#selamberselak








Cakap jela nak design yang macam mana , yang pastinya boleh bergaya sambil menyusukan anak .. Semestinya sisuami pun tersenyum lebar bila si isteri CANTIK setiap hari ,sekali boleh menyusukan anak dengan selamat dan on demand . 

so, aku suggestkan untuk u'oulss yang nak tampil bergaya serta mudah menyusukan bayi anda,
dapatkan koleksi terkini di feedmilk boutique


Jom LIKE PAGE dan FOLLOW instagram (feedmilk)


ALAMAT BOUTIQUE :
Feedmilk Boutique - H50-1, 
JalanSerai Wangi, M16/M,
Alam Avenue 2, 40200, 
                                      Shah Alam. 
BUKA :
SELASA-AHAD  ( 11.00 AM - 8.00 PM )

Waze : Feedmilk

*segalapembelianatauketeranganlagilanjutboleh
whatsapp : 018 327 3092.
website    : www.feedmilk.com .

Alamat Hq:
 FEEDMILK BOUTIQUE SDN. BHD. (1160172-U)
                       No 9A Tingkat 1,JalanKeluli AK7 / AK
Seksyen 7,40 000,
                       Shah Alam,Selangor

                                                 HOTLINE HQ : 03-33626516                                        


nota : psstt...nak dapatkan baju  keluaran terkini di tahun 2017 klik page Feedmilk yer


























You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

  1. Baju modern sekarang dengan rekaan inovasi memudahkan ibu menyusu... tak lah berlari cari feeding room...

    ReplyDelete
  2. memang mencarik baju yang bf friendly, kdg kdg xbyk pilihan & berapa kenan. tp ni nampaknya cantik cantik. leh masuk lam wishlist ni =)

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^