//]]>

MAMEE MONSTER BISKIDZ

February 28, 2017

SALAM..

HAI..




sapa pernah rasa mamee monster biskidz kat atas nie?

baru-baru nie terpesan satu kelainan tentang mamee monster
aku tak pasti sebenarnya 
mungkin sebab tak berapa fokus bila anak-anak becerita 
tentang ajen ali
hari ni baru aku tahu
rupanya biskidz nie keluaran mamee monster
yang selalu  ada dalam iklan ajen ali dekat tv tu..

bukan takat mamee instant noodle jer
yelah..kalau sebut nak beli mamee je
aku punya perasaan lain macam sikit sebab
takut nanti anak-anak makan bersepah-sepah hehehe

ohh baru aku tahu mamee monster
keluarkan produk terbaru biskidz yang mengandungi
DHA untuk tumbesaran anak-anak
so sekarang kalau anak-anak nak makan mamee monster biskidz nie
tak teragak-agak la nak belikan
nampak sedap..kan

Mamee Monster Biskidz memiliki 3 perisa iaitu perisa susu, coklat dan rumpai laut.
 Ditawarkan dalam empat pek iaitu pek mini, pek regular, pek sederhana dan pek besar.


terlayan video mamee monster biskidz

"kesempurnaan hadir pada setiap detik bahagia"

menusuk hati masa menonton tau ...nak tgk video tu lanjut klik link di atas ye..:)
dah share dekat fb kita juga :)

TQ..Read Here




You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

  1. haha kalau kita dengar mamee tu automatik otak ni mesti teringat jajan. tak teringat dah ke biskut. Harap biskut ni pun menyihatkan la.

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^