//]]>

PRINTCIOUS.COM

July 27, 2017



korang kalau nak cari hadiah untuk yang tersayang apa yang korang akan beli?
kalau setiap tahun beli mesti dah tak de idea kan..kan?
mehh hari nie aku nak share dengan korang
satu website yang pasti buat korang teruja nak masuk
untuk mencari hadiah buat yang tersayang..hahaha

asyik-asyik bagi yang sama sahaja setiap tahun
mesti tak best kan
jadi tahun nie korang buat lah sedikit kelainan dengan
 PRINTCIOUS.COM

KORANG BOLEH "CREATE YOUR OWN PERSONALIZE GIFT"
haa tengok aku siap speaking lagi
maksudnya korang boleh design sendiri hadiah yang korang nak pilih nanti
bukan terhad untuk birtday sahaja
untuk wedding pun ada
,untuk hari-hari special buat kekasih perempuan & lelaki pun ada



Step pertama haruslah 
SIGN UP terlebih dahulu
dah ada akuan dengan PRINTCIOUS.com
lagi memudahkan korang untuk 
klik dan pilih hadiah yung korang suka

ada pelbagai barangan yang korang boleh pilih
antaranya Mug, Cusion, Canvas, Magic Mug,
Puzzle, Pillow
ada macam-macam lagi pilihan 
macam gambar dekat bawah nie



 “Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart”

What is Print...Cious?

Printcious is a play on word “Printing” and “Precious” which is where our catch phrase “Print Your Precious Gifts”. We hope that our customers are happy no matter they are giving our customised gifts to someone or receiving customised gifts from someone, as we always believe that
  "Giving with Art is Giving with Heart”!

untuk create KORANG PUNYA pilihan hadiah
mudah sangat nanti lepas sign up
 ikut jer step-step macam gambar dekat bawah nie

choose your product >upload photo>add &edit text>place oder

mudah kan..kan..^_^






so, tunggu apa lagi
jom kita serlakan kreativiti dengan mereka bentuk hadiah idaman
untuk yang tersayang.
korang pasti berpuas hati dengan hasilnya nanti.

#taksabarnaktengokhasilnya
#printcious

Pssst...sebelum aku terlupa
Ada diskaun 30% dari printcious
Sempena PARENTS DAY yang
Akan berakhir pada 29 julai 2017
Jom-jom rebut diskaun yang diberikan
Untuk dapatkan hadiah idaman korang...lalalala
Tinggal lagi 2 hari sahaja lagi!
Pastinya Untung wehh!!!


untuk maklumat lanjut  :

WEBSITE:
 https://www.printcious.com/my

FACEBOOK:
 https://www.facebook.com/printcious/

INSTAGRAM:
www.instagram.com/printcious





You Might Also Like

8 pesanan ditinggalkan

  1. Bagus idea ni kan... boleh survey online je...

    ReplyDelete
  2. pernah dulu nak bagi hadiah hadiah gini.. so bolehlaa buat pasni

    ReplyDelete
  3. waaaahhh...senag..boleh cuba ni.. hihihi

    ReplyDelete
  4. Pernah dah buat customade bantal kat sini

    ReplyDelete
  5. pernah tak buat servisnya? okey ke? macam berminat. nampak menarik item2 yang ditawarkan! :D

    ReplyDelete
  6. nice website for diy items. I made my name cards there too!

    ReplyDelete
  7. Dah berakhir!! Huhu... Miss pulak chance ni...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^