//]]>

WANITA DAN KECANTIKKAN

August 01, 2017

hai..
selamat petang..
wanita dan kecantikan sukar nak di pisahkan kan..kan.hahaha
sejak aku terjebat melihat LIVE video MUa-Mua hebat
 dekat FB' sedikit sebanyak ada la juga info dan tips-tips kecantikan
 yang aku perlu praktik kan..hehe
kata wanita!mesti la nak cantik selalu kan..hehe

seronok juga sekali sekala
melihat celoteh Mua-mua dok mengajar Make up
kadang-kadang sampai menaikkan semangat hakak nak meniru juga 
en.hubby aku selalu juga  menjeling ( takut kouta internet dia habiss )
kalau aku layan live online make-up-make up nie hehehe
tapi dia okay aje..
kena pandai la juga pilih sifu-sifu makeup
SENANG NAK IKUT

dah jadi trend masa kini
kalau korang perasan dah banyak
tutorial-tutorial untuk make up agar nampak lebih cantik dan sempurna
untuk aku yang baru dok belajar nie
memang selalu la juga aku share dekat FB hehe
sekadar mengisi masa lapang dan dah jadi hobi lakk
suka makeup-makeup nie



haa..nie antara new collection
sebenarnya dah banyak juga brand yang aku ada
tak semua pakai pun
saja suka-suka beli..( penyakit suka membazir -_- )
klu angin baik dapat la pakai new eye shadow
yang sebenarnya, #hakaktakkuat hahaha
napsu nak shopping barang-barang makeup tengah membara
kalau nampak barang-barang yang comel nie
laju jer nak grab hehe..



sebab tu aku kata
wanita dan kecantikan sukar di pisahkan
untuk encik-encik suami
harap memahami minat isteri u'ouslll hihi

k.bye !





You Might Also Like

20 pesanan ditinggalkan

  1. semua wanita memang inginkan kecantikan, so wanita ngn kecantikkan memang tak leh dipisahkann hihihi

    ReplyDelete
  2. farah pandai makeup..cik nor xpandai lgsung..haha

    ReplyDelete
  3. wanita memang suka make up...apa boleh buat hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila beli brg make up dekat puan isteri huhu

      Delete
  4. Sama la, terjebak dengan youtube dari mua-mua ni. Sampaikan dah pandai lukis kening. Hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh syabass..kening sy x menjadi2 lagi

      Delete
  5. Pompuan ni mmg hati x kuat kalau tgok barangan makeup sdgkan kat umah dah ada melambak..hehehe

    ReplyDelete
  6. Tu la, wanita dan cantik ni memang tak boleh pisahlah,.terpaksa lah en suami oii

    ReplyDelete
  7. Setuju . Wanita dengan kecantikkan tidak dapat dipisahkan

    ReplyDelete
  8. Saya suka tgk org pakai makeup yg light. Tapi saya sendiri xsuka pakai makeup huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai make up bersesuaian dengan tempat yang nak tuju kira ok la

      Delete
  9. Sama la - suka tgk tutorial make up @ youtube and IG sekali - geram jerrr

    ReplyDelete
  10. cantik luaran dan dalaman impian semua wanita kan?

    ReplyDelete
  11. wanita dan kecantikan mmg tidak dpt dipisahkan. heheheh simple2 pun dh ok. skrg ni mcm2 MUA ada dn blh try and error kan. hehehe

    ReplyDelete
  12. jeles tengok orang pandai makeup ni . haha lisa light2 je la mampu...sebab mata sepet. hahaha

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^