//]]>

AURA STEAMBOAT N' GRILL DI PERLIS

August 04, 2017

hai

baru-baru nie aku merap en.hubby
suh bawa aku makan steamboat hahaha
memang merap la sangat..
kekonon makan banyak la gituww
 en.hubby memang tak berapa suka makan steamboat
tapi pujukan ai berjaya juga ke 
AURA STEAMBOAT N' GRILL
dekat REPOH, PERLIS

ini antara kedai stemboat perlis yang popular la juga
dekat pula tu dari rumah aku dalam 15 minit je heeee
dekat kan?

Imej yang berkaitan


Rasa?semestinya Sedapp....
aku suka sos dia memang sedap
pedas-pedas manis
Sebenarnya nie kali ke dua aku ke sini
walaupun dekat dek kerana x masuk dengan tekak en.husband so memang jarang menjadi pilihan kami untuk makan huhu😂
kesian aku

Korang kalau nak gie makan steamboat nie
kena sediakan perut sebab
korang boleh makan apa sahaja sampai kenyang
okay!sampai kenyang tau..!!
selagi tak kenyang korang makan je  jangan berhenti haha
Makan apa yang korang suka
(Part nie yang aku suka walaupun aku makan sikit sahaja)



Harga? Serius murah-murah aje
dekat aura steamboat n' grill nie
satu kepala cuma
 RM18 dewasa
RM10 kanak-kanak
(Murahkan)

kalau nak tempat makan yang lebih selesa
dan berhawa dingin dekat sini
pun ada bilik VIP harga cuma
RM25 SAHAJA!


Ada tambahan ice cream dan seafood grill
so, kalau ada yang jalan-jalan ke PERLIS
boleh la singgah ke sini
jangan lupa masukkan dalam list
Antara tempat makan yang
menarik di negeri Perlis ^_^

Kaliff rizqi

Haa nie wajah kesayangan aku
mula-mula tak nak makan
pastu haaa banyak pula yang diaorang makan
suka la tue
Sebab ada banyak pilihan siap ada pencuci mulut sekali...
kek, buah, puding, abc...
Laicikang
makanan berat pun ada spagheti, macaroni,nasi goreng,laksa


kunjungan kali nie kami pilih 
Kuah SUP TOM YAM
tak pedas tu anak-anak makan dengan senang hati hihi
Aku pun tumpang sekaki makan sampai kenyang perut
Sengkak giler perut
siap boleh masuk toilet keluar
 sambung lagi makan hahaha

Kaisara insyirah

Ok tu je aku nak citer...kali nie
gudnite Zzzzz




You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. Murahnyaaa. Nanti boleh la pergi ^^

    ReplyDelete
  2. owh dah besar pun merap juga hahahah

    ReplyDelete
  3. steamboat memang best...makan sebanyak yang mungkin...tapi jangan sampai bazir...

    ada setengah tempat dia kenakan caj bagi yang bazirkan makanan

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^