//]]>

JUALAN ONLINE TERBESAR MYCYBERSALE

October 09, 2017

SELAMAT PAGI

pssttt...korang nak tahu tak? 
jualan #mycybersale dah pun kembali

yahooo...



#MYCyberSALE adalah acara Jualan Online Malaysia Terbesar yang akan mengumpulkan banyak peniaga atas talian sama ada menawarkan produk atau pun perkhidmatan.

Pada tahun ini, MDEC bekerjasama dengan Persatuan ICT Kebangsaan Malaysia (PIKOM) untuk menyusun #MYCYBERSALE 2017 yang bertujuan untuk mencapai jualan RM300 Juta dengan kempen pemasaran berat untuk meningkatkan pendapatan para usahawan dalam talian kami.

kempen #mycybersale dari 9 - 13 okt 2017


SAVE THE DATE

korang jangan lupa! "save the date" #mycybersale2017 akan bermula pada

09 OKTOBER - 13 OKTOBER 2017.

cepat-cepat tanda dekat kalender korang.  kalau nak dapatkan tawaran potongan harga sehingga 90 %  stay tuned!hehehe....

wow! aku pun dah teruja, tak sabar menanti tarikhnya.

APA YANG MENARIK?

Pastinya menarik wehh! Seperti biasa, #MYCYBERSALE akan menawarkan pelbagai produk dengan diskaun-diskaun istimewa sehingga 90% potongan harga dan orang ramai boleh menjangkakan tawaran hebat dari para peniaga yang mengambil bahagian.

Jualan Online terbesar weh! pastinya ada Offer dan servis penghantaran PERCUMA bagi produk terpilih. Confirm tak rugi lah kalau korang berbelanja semasa kempen #mycybersale sedang berlangsung.


JOM BERBELANJA SEMASA KEMPEN #MYCYBERSALE

WWW.SHAPEE.COM 

Antara yang menarik perhatian aku dan aku suggestkan korang untuk singgah ke www.shapee.com ada pelbagai tawaran diskaun dan semestinya penghantaran adalah PERCUMA.
yes! Penghanataran adalah Percuma semasa mycybersale berlangsung. haaa..jimat dah tu kalau nak berbelanja di shapee.com

korang nak tahu tak?
aku dapat SEAMLESS TANKEE gift istimewa sempena mycybersale dari shapee.com  ^_^
TQ shapee.com

kalau korang pun nak beli seamless tankee nie boleh klik website SHAPEE.COM

ini aku punya seamless tankee dari shapee.com sempena #mycybersale
Product Benefits:
1.  Maintain body natural balance
2.  Body shaping & slimming
3.  Stimulate immune system
4. Posture correction
5. Increase metabolisme
6. Anti-water retention
7. Improve blood circulation
8.  Anti-cellulite
9. Anti-spider veins

Material:
• Nylon & Spandex
• Germanium, Titanium and Silver

Nak lagi mudah..
haa klik je website dekat bawah ini aku sediakan siap-siap untuk korang 

shapee.com

yeahhh..tak sabar nak mencubanya mesti cantikk, kelass kau jah! boleh jadi macam anak dara balik tak?  hahaha


yeaahhh...i got this one 


SHINS.MY

Selain itu, aku ada ini haaa minyak wangi THEVOICEPERFUME dari shins.my. Seriusly memang WANGI...botol minyak wangi ini pun UNIK dan MENARIK..rasa macam nak menyanyi hari-hari hehe..

Aku dah pun guna..semerbak harum satu bilik aku..aku sembur pagi-pagi heee. Rasa macam nak grab lagi sebotol simpan buat stok.

Membeli semasa kempen mycybersale ini berlangsung pasti lagi UNTUNG kan...!

thevoiveperfume from shins.my

wangi sangat #thevoiceperfume ini

The best part kalau berbelanja di shins.my, Korang berpeluang menang CABUTAN bertuah sehingga RM 18,000.00 DAN JUGA tiket ke program "Final The Voice". Tak kan nak tengok orang lain je rebut hadiah Lumayan nie..sambil-Sambil kita berbelanja mana tahu ada "LUCK"  korang  ^_^


shins.my

Okay, stay tuned.jangan lupa tau shopping semasa mycybersale berlagsung!

Jadilah pengguna yang bijak, kumpul duit banyak-banyak dan berbelanja la semasa kempen #mycybersale

bye!

You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. best nyer banyak sale minggu ini, I pun dah start my online shopping yesterday.

    ReplyDelete
  2. Arini last kan...nak g tengokla yg mana menjadi pilihan hati...hihi

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^