//]]>

selamat pagi..!

September 10, 2012

salam..

selamat pagi..

nak mulakan hari pertama dengan senyuman..tapi macam dah tercalar dengan tekanan darah tinggi..sebabnya pagi2 buta drive kereta dah naik angin dengan satu kereta nie...dah la bawa slow and steady..nak masuk simpang ke sekolah pun terkemut-kemut..cuba la you oulss bayangkan..saya yang follow kereta tu cuma tekan minyak 40km/j kalau kereta dia ofcozzz la paling kurang 20km/j.bukan kah mengganggu pemanduan  kereta yang lain..bukan nak suruh bawa laju-laju..tp pikirkan la pengguna jalan yang lain sama..pandu cermat jiwa selamat..tapi kalau dah terlalu cermat orang lain yang tak selamat..macam mana tue??sapa nak jawab??aduhhh..aduhhh.pagi-pagi dah mula mengeluh..mmg merosakkan mood kerja saya aje..nie baru satu hal..

semalam punya kes lain pula..terkecik hati..tertension sikit dengan layanan di satu klinik kerajaan..al-kisahnya..saya bawa my baby boo untuk check-up berat badan dia..mmg dah jadi rutin bulanan saya..untuk klinik tu pantau berat badan anak saya..tapi yang tak tahannya walaupun setiap bulan saya pergi check up kaisara..kad yang klinik simpan selalu hilang...mereka cari tak jumpa..sekali takpe la juga..dah berkali-kali..asyik hilang aje..dah tue nak tutup kesalahan mereka buat tak tahu aje kad anak yang saya bawa tue..adakah patut??dah la saya orang pertama yang daftar..sebelum klinik buka dah terpacak tunggu..macam nak mengaamuk pun ada..nasib kesabaran saya masih tinggi...tunggu dan terus menunggu..last husband tak tahan sbb nak masuk kerja dia pergi tanya juga..baru terketar-ketar nak menjawab..kalau ikut hati nak sound aje mereka tue..macam tak der sistem langsung nak simpan kad pesakit..xkan tetiba boleh hilang pula..dah tue xda responsible langsung atau nak ambik inisiatif untuk buka kad lain for my baby..gerammm,gerammm,gerammm..nasib baik ada satu nurse muda tue layan juga saya dengan baik..even muka saya pun dah xmacam orang sbb dah naik benganggg dengan nurse yang lain2 tue...thank you sbb solve my problems..!

nota: Harap Maaf ya..Luahan PeraSaaN sikiT!hehe..."Meluahkan apa Yang teRpendam Itu Lebih baik dari duDuk Tersimpan didalam hati.."takut nanti Jadi PenyakIt hati....^_^

You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^