//]]>

Fungsi reply comment

October 05, 2012

salam...

nak share sikit..
tentang fungsi reply buttons..
blog saya nie mmg ada problem SIKIT dengan reply comment...
so, minta maaf banyak-banyak..
mmg kadang-kadang xsempat nak follow up komen-komen yang kawan-kawan tinggalkan..
saya pun naik pelik juga..
kadang-kadang okay!
 kadang-kadang  mmg xdapat nak gunakan fungsi reply button tu..hehe
sebenarnya fungsi ini sangat membantu..
bila kita nak bg respons pada kawan-kawan yang komen..

so, hari ini terajin sikit..kodek-kodek semua info tentang Fungsi REply Buttons..
terjumpa la satu blog
yang memang mampu menyelesaikan masalah saya nie..
kalau korang juga ada masalah yang sama..
sila lah terjah ke sana..
tutorial yang sangat mudah untuk kita ikut..
kilick dibawah okay!


MEMASANG FUNGSI REPLY TO COMMENT

You Might Also Like

6 pesanan ditinggalkan

  1. ha blh try ni.. sng nk rply nti hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg senang dan mudah nak follow up komen dr kwn2

      Delete
  2. Button Reply to comment nie memang penting. Sebab melalui itu lah kita dapat tahu follow up mengenai pandangan blogger lain kan :)

    ReplyDelete
  3. saya kdg2 kalau komen yg bertanya tu baru reply... huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah yang sepatutnya..tambah2 bila org ternanti2 jawapan dr pertanyaan mereka tu kan..mudah

      Delete

tinggalkan komen anda di sini ^O^