//]]>

Selamat tinggal 2012, welcome 2013

December 28, 2012

salam...

memandangkan hari nie merupakan hari terakhir saya bekerja bagi tahun 2012..makanya saya nak ucapkan ribuan terima ksih pada semua rakan follower saya dan readers sekalian yang sudi menyinggah ke blog saya yang tak seberapa nie..walaupun tujuan utama saya membuat blog ini untuk mengabadikan kenangan-kenangan saya bersama myhubby & mybaby boo..namun ada juga saya selitkan sedikit promosi barangan yang saya jual..dengan tujuan untuk berkongsi bersama anda semua..(nak mudahkan korang juga dapatkan barang tersebut...hehe)

so, jangan jemu untuk singgah disini lagi.insyaallah saya akan terus menulis didalam blog saya yang tak seberapa nie..dengan harapan ,masih dapat berkongsi cerita, pendapat dan info-info yang berguna bersama korang semua.untuk penutup tirai 2012...alhamdulillah semua azam 2012 tercapai kecuali satu...(kerja tetap).masih berstatus kontrak untuk tahun 2012.

jadi, untuk tahun 2013, saya sangat berharap dan berazam agar dapat kerja tetap tahun 2013, supaya kehidupan kami sekeluarga lebih terjamin. selain itu juga nak jadi ibu dan isteri yang terbaik untuk my baby boo & myhubby.tak nak marah-marah dekat baby kaisara hehe..(macam la selalu sangat marah2 dekat kaisara).dan harap sangat kaisara takder masalah yang lebih serius berkenaan jantungnya tu..

kawan-kawan sekalian bagaimana pula??dah tetapkan azam tahun 2013.jangan lupa azam itu adalah target dan tujuan hidup kita..kena ada cita-cita walaupun tinggi melanggit..supaya hidup ada arah tujuan.


nota: saya akan tetap hasilkan entry-entry terbaru insyaallah...i love U friendz...

You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^