//]]>

SEGMEN Aku Gila Buku by FF

March 14, 2013

salam

join segmen jommmm


rasa macam belum join mana2 segmen lagi kot..
jomm join ramai-ramai
kasi support kat FATIN FARHANAH
klik banner kat atas yer..
(dah ada ke segmen yang saya join bulan nie??tertanya sendiri..)

actually, saya mmg suka membaca..tapi teramatlah jarang membeli buku..
sebab saya nie jenis tak suka baca buku berulang kali..even novel baca sekali dah cukup
so, lebih banyak membaca buka yang orang lain beli
dalam erti kata PINJAM buku kawan, sedara mara or adik abang..hehehe
BUT  saya bukan seorang yang kedekut tau..ada juga terBELi..hihi
tak suka nak membazir, beli buku , then simpan dalam kotak
jadi untuk selamat batter pinjam then pulangkan ^_^
suka juga cari info tambahan sebagai ilmu di dada..
ehh..merepek banyak la pula...
(pssstttt...satu je saya mmg suka baca novel...hihi)
kasi saya satu...untuk kenang kenangan...hihihi

nota: tiada note tambahan untuk kalian diseru supaya join segmen nie okay??

You Might Also Like

6 pesanan ditinggalkan

  1. selamat bersegmen kak...eh nama kita sama ek...he he he... kebetulan tu...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum PB...selamat bersegmen yer..:)

    ReplyDelete
  3. singgh follow dri segmen y sama http://ninamaslizza.blogspot.ru/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^