//]]>

SELAMAT MALAM

March 14, 2013

salam

hehehe..tetiba ja muncul kan  diri..hehe
jangan pelik dan hairan pula ekk
first time up entry lewat malam
rasa selesa pula
buat entry via mobile...hehe
asyik taip kat office je kan...

kalau korang nk tahu dah banyak entry bergambar saya create via mobile...then up date kt office
kasi cantik dan cun sikit..

in Shaa Allah...
lepas nie saya akan up entry anytime yang saya sempat...
selalunya saya schedule juga entry2 yang akan saya keluarkan..
dan kadang2 tu tak perasan pulak tajuk dan isi entry lebih kurang sama ja dengan yang lalu-lalu...
tapi xpa kot korang kn rajin membaca...hehehe

mehhh kasi support untuk saya terus berblogging
kalau ada yang nk komen ttg blog saya pun xpa...nk kasi idea or nk komen apa yang xberapa ok dlm blog saya nie...silakan
saya sedia menerima pendpat dan pandangan korang...
plzzzz tolong la komen
(boleh gitu...)

nota: perut kenyang makan banyak sangat tadi nk tido pun ssh...ermmmm...

You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. kalau boleh background putih..hehe..sebab tulisan dgn backgorund tak sesuai..jangan marah

    ReplyDelete
  2. klu ada idea tulis je... rugi tak share ngan kwn2...hihi

    ReplyDelete

  3. jom join ni, nk

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^