//]]>

sembang-sembang

June 24, 2013

salam..

hai all frendz & reades sekalian..
xda modal nak up entry hari nie..
just kita borak-borak kosong je la ekk..
i'm still working like usually..(betul kot ekk..hihi)
boring, xda kawan..just alone..

BUT, rasanya dah boleh biasakan diri..
hampir 2 months di sini..
walaupun hatiku masih di sana
suami & anak lah pemberi semangat dan kekuatan untuk saya
alhamdulillah syukur...
saya tahu & pasti setiap yang berlaku ada hikmahnya
di masa akan datang..
kita tak tahu apakah ATURAN DARINYA..
hanya mampu merancang dan berserah..


nak ucapkan terima kasih banyak2 juga
kepada IntanBerlian untuk entry sini..
sebab tolong promote blog kita...:)
thanks pada follower baru insyallah saya akan follow u'll balik..
tp jangan lupa tinggalkan jejak ekk :P


nota: syukur alahamdulillah...


You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. salam kenal..

    err..ape dah nama tuan tanah? hehe..

    done follow..:)

    ReplyDelete
  2. samalah..mood saya pun ke laut ni...

    ReplyDelete
  3. in sha Allah... aturan Allah adalah yg terbaik untuk kita... just laluinya dengan happy ya... :D

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^