//]]>

BLOGLIST OKTOBER-PERMATABIRU

September 27, 2013

SALAM...

kalau you'olls perasan
dah lama saya punya bloglist terpadam & dipadamkan
gara2 terkena satu virus dr rakan bloglist..
hari nie berhasrat nak buat semua bloglist
untuk bulan oktober..

untuk rakan bloglist yang sedia ada tu..
saya mmg xkan padam..
sebab suka berkunjung ke teratak mereka..

JADI, UNTUK BLOGLIST BARU untuk bln okt
nak mohon jasa korang
yang behasrat nak masuk bloglist PERMATABIRU
tinggalkan link blog ANDA Ekk...
DAN mohon juga masukkan link blog saya
dalam bloglist korang...hehehe (baru adilkan...kan..??)
ada bantahan tak??(sila kemukakan ekk kalau terasa xsetuju...)

kelebihan bloglist:

inn Shaa allah lebih mudah untuk PB blogwalking
memudahkan juga rakan-rakan lain nak singgah blog u'olls
dan paling utama rasanya bloglist nie akan lebih memudahkan 
kawan-kawan dan saya sendiri untuk singgah dan melihat entry terbaru dari u'oll
(dah tertera di bahagian sisi blog saya..)
satu lagi kelebihannya bloglist juga penyumbang trafik untuk blog anda tau!

nota: rasanya nak ambik 10 aje link blog..memudahkan saya BW setiap hari..janji rajin up entry...:)

You Might Also Like

13 pesanan ditinggalkan

  1. naklah jugak... http://www.bubblynotes.com

    ReplyDelete
  2. www.myadyna.com
    Akak nk Pindah blk sg siput

    ReplyDelete
    Replies
    1. done masuk bloglist
      *owhh sy ada mmber ppm sg.siput nak minta ke ipoh aje kot xdapat2 juga..

      Delete
  3. done masukkan sis dalam bloglist:)

    http://lienliedot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Eira nak jugak..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. tq PB, blog sy dahde dlm list tu....

    ReplyDelete
  6. saya dah follow sis !
    ini link blog saya http://pypylamb.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. harap2 terpilih.. http://www.nazlyizan.my/

    dh msukkan blog awk dlm bloglist yana ^^

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^