Perjalananku

February 28, 2015

salam..


hi selamat malam.
tuan tanah muncul lagi di malam hari..hehehe
happy weekend u'ooulss..
last entry baru je muncul kembali bertugas kan..
patutnya blog pun kembali aktif..
tp xda pun kan..entry terbaru..penat tak u'Oulls tunggu   -_-
tetiba tuan tanah plak sambung kursus
lepas tu cuti sehari & MC sehari..
jumaat baru masuk balik bekerja

sebab tu lah blog daku tak ber update...hehehhe
lepas tu..malam ini..
anda-anda yang baca blog nie sangat bertuah kan...
sebab tuan tanah muncul di malam hari..
jarang-jarang berlaku ni..hewhew..
bajet HOT-HOT gituww...( muntah hijau )

tak de la rindu juga nak berupdate my blog yang ku sayangi ini..
tonight.. tuan tanah kesepian kembali..
almaklumlah PJJ..
en.suami pun dah kembali ke kampung halaman sebentar tadi..
setelah bercuti hampir 12 hari...
alhamdulillah walaupun rasa sekejap sahaja masa berlalu..
masa-masa penuh di manfaatkan untuk keluarga kecilku ini..

PJJ bukan satu yang mudah
tapi tidak mustahil kan..
PB sentiasa berdoa agar kami akan tinggal bersama kembali
suatu hari nanti..bila?? hanya ALLAH SWT yang tahu..
kami REDHA...^_^
yang penting PB dah Usahakan tuk berpindah tempat kerja..
cuma belum masanya lagi...
THINK POSITIVE...


nota : esk dah masuk bulan MAC...

You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

  1. hi tuan tanah.. ;) selamat kembali heewheew!

    ReplyDelete
  2. insyallah.PJJ utk kebaikan masa depan..[asti dipermudahkan

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^