//]]>

Alkisah kedai makan

August 14, 2016

Salam..

Selamat malam u'oulss
Haishhh rasa nk membebal pulak aku malam nie

Mungkin nasib x berapa baik
Alkisah di kedai malam ni

Dekat sejam tunggu makanan sampai
Alih2 pelayan restoran dtg tanya 
"Akak oder apa tadi?"-_-
Adoii steress kot sejam tunggu 

Ini yang dapat..
Dah la tengah lapar...
Nasib mood berbudi bahasa aku masih ada

Bukan nak perjudis or bandingkan
Tapi ini hakikat yang aku perhati je dekk nonnn...
Servis kedai thai@petani lebih
Tiptop berbanding kedai makan melayu...


Aku bkn xmo support orang melayu kita
Selalu juga bangga tengok orang2 melayu jadi tauke kedai
Tapi part servis hancuss
Sayanggg la kalau tak di titikberatkan...


Now tengah tunggu makanan lagi
Harap2 sampai la makanan ak malam ni 
Dah pukul 10 lebih masih menunggu tapi 
Di kedai lain pula...-_-


terpaksa cancle makanan kedai tadi
Xsanggup nak tunggu lagi...
Mungkin first & last masuk situ

Rejected!!!heeee

Nota : i luv food ^_^

You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

  1. uiyoh..bengangnya..mmglah kedai siam atau pattani selalunya owner dia akan ada pantau n beramah mesra dgn customers..

    ReplyDelete
  2. banyak mengabaikan servis 1st class...patutu belanja la air secawan sejuk skit kan...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^