SUSU KAMBING REVOLUSI BARU KELUARAN I-SIHAT

March 13, 2017


BARU-BARU NIE AKU ada ternampak
post tentang  Susu Kambing keluaran i-sihat dekat Facebook
aku nie memang kurang sikit minum susu
tapi bila tengok iklan susu kambing keluaran I-SIHAT
tiba-tiba rasa macam menarik pula minat aku untuk meNCUBA

dan yang bestnya aku tengok
susu kambing nie ada 3 perisa iaitu
ASLI, VACHOC DAN PREMIUM BERRY

WOW..menarik kan..sesuai lah untuk orang yang tak suka 
minum susu tambah-tambah susu perisa asli 
sebab, korang dah ada pilihan untuk mencuba perisa lain selain asli kan..
kan..

di sebabkan keinginan nak mencuba susu kambing keluaran Isihat
jadi aku pilih untuk menikmati rasa Susu Kambing Vachoc Plus 10
susu kambing berperisa Vanilla campur Coklat..

oh ya lupa nak bagitau walaupun aku tak suka minum susu
tapi dulu time preggy aku minum juga susu untuk ibu mengandung 
perisa vanilla coklat macam susu kambing nie juga
rasa sedap dan lepas je anak tekak aku..hehehe
so, untuk susu kambing Vachoc nie aku dah pun selamat mencuba...
dan semestinya SEDAP!





SUSU KAMBING REVOLUSI BARU KELUARAN I-SIHAT?
I-sihat yang popular dengan tagline 'Hadiah Terbaik Buat Diri mu' dan 'i-SIHAT, You SIHAT ,Semua SIHAT' merupakan syarikat milikan penuh orang Islam dan Bumiputera. Proses pengilangan kami juga berteraskan aturan Islam dan Halal 100% serta suci tanpa ragu-ragu. 

I-Sihat Juga telah menjalankan analisis ujian makmal produk kami di dua (2) buah makmal yang diiktiraf oleh Skim Akreditasi Makmal Malaysia (SAMM) bagi memastikan kandungan dan fakta nutrisi produk kami adalah benar dan terbukti melalui analisis ujian makmal tersebut. Malahan, kesemua produk yang dikeluarkan oleh i-sihat di jamin halal (No Rujukan: JAKIM /(S)/(22.00)/492/2/1069-11/2012-30sept2018).

I-sihat mengeluarkan 3 produk utama iaitu i-sihat susu kambing Asli, i-sihat susu kambing Vachoc Plus 10 dan i-Sihat Premium Berry 15 dalam 1. Keistimewaan produk kami ialah produk pertama di Malaysia yang mengeluarkan perisa vanila yang digabungkan dengan rasa coklat serta ditambah dengan 10 ekstrak makanan tambahan dikenali sebagai Vachoc Plus 10, manakala Premium Berry pula adalah produk susu kambing yang dirumus istimewa dengan 15 bahan aktif semulajadi untuk kesihatan kulit. Ia berfungsi sebagai ejen anti-penuaan dan kesihatan dalaman melalui gabungan ekstrak terpilih seperti ekstrak bunga sakura, applephenon, astaxanthin, kolagen, madu dan banyak lagi. Revolusi baru makanan kesihatan yang berasaskan susu kambing dibawa i-sihat kini semakin dikenali ramai serta mendapat permintaan tinggi dari VVIP, golongan profesional, ahli sukan, belia, gadis muda, ibu hamil & ibu menyusukan anak, kanak-kanak & bayi seawal usia 6 bulan. 
Selain itu, produk i-Sihat juga menjadi pilihan utama warga emas, dan ia sebenarnya sesuai untuk semua lapisan masyarakat tanpa mengira usia dan jantina. I-sihat adalah produk yang berkualiti tinggi tetapi dengan harga yang mesra pengguna serta diperkaya dengan pelbagai nutrisi.



Disebabkan aku memilih untuk merasai keenakan Vachoc Plus 10
aku kongsikan sedikit ke istimewaan  Susu Kambing vachoc Plus 10 

KEISTIMEWAAN I-SIHAT VACHOC PLUS 10

  • Kombinasi DUA RASA coklat dan vanilla yang unik dan sangat sedap
  • Diformulasikan dengan 10 makanan sunnah
  • Diperkaya dengan nutrisi penting
  • 100% Organik
  • Tanpa bau hamis
  • Tanpa campuran susu skim atau susu lembu
  • Tanpa mineral sintetik
  • Bebas dari bahan GMO (Genetically Modified Organism)
  • Tiada krimer tenusu

haa..kan dah kata sebab tertarik aku dah pun mencuba 
Susu kambing keluaran i-sihat 
alhamdulillah rezeki baik.. 
dapat juga merasa susu kambing perisa asli dan premium berry

KHASIAT SUSU KAMBING I-SIHAT

Untuk LELAKI DAN WANITA

  • Menangani masalah kulit seperti jerawat, kulat kusam & gelap
  • Membekalkan tenaga untuk kekal aktif dalam aktiviti seharian
  • Meningkatkan kesuburan
  • Melancarkan sistem penghadaman
  • Bersifat anti-fungal, menghalang jangkitan kulit di bahagian-bahagian tertentu badan
  • Menjadikan kulit & rambut lebih sihat & cantik,
  • Fungsi sebagai 'immune booster'- membantu meningkatkan sistem imunisasi badan
  • Sumber anti-oksidan- mencegah penyakit kronik & kanser
  • Membantu mendapatkan berat badan yang ideal & menangani masalah obesiti
  • Menyeimbangkan paras hormon, membantu wanita yang mengatasi masalah berkaitan menstrual
  • Meningkatkan kesuburan (ekstrak susu kambing & kurma dapat membantu pasangan yang sedang ikhtiar hamil)
Untuk ANAK
  • Meningkatkan sistem imunisasi dan antibodi anak
  • Kandungan DHA yang tinggi dapat meningkatkan perkembangan fungsi visual (melihat) serta perkembangan otak bayi.
  • Melancarkan sistem pencernaan & mengelak sembelit
  • Menguatkan gigi & tulang
  • Rendah risiko alahan (membantu masalah eczema)
  • Membantu menambahkan selera anak-anak


PACKAGING
 Kesemua produk I-sihat ini terdapat dalam 2 bentuk packaging iaitu:-

1. Pek Besar
Berat 500 gram dan disertakan sudu atau scoop

2. Pek Sachet
20 sachet x 25 gram 
Berat keseluruhan 500 gram

CARA BANCUHAN

Nak bancuh Susu Kambing isihat nie senang sahaja. kalau korang beli dalam bentuk sachet mungkin lagi mudah,
Selain mudah di bawa ke mana sahaja, andai kata anda nak bancuh dan minum semasa di pejabat atau semasa korang travel kan mudah.

Korang Tak perlu tunggu sehingga air mendidih.bancuhan dengan air suam lagi di galakkan bagi mengelakkanya nutrisi atau khasiat susu kambing berkurangan ye.

korang boleh ikut langkah di bawah:



Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk I-sihat ini atau untuk membuat urusan pembelian boleh rujuk maklumat di bawah:-

Website : 

Facebook : 

IG :

Alamat : i-Sihat Resources
No. 17 Jalan PH2/2, Putra Height's 
Off Jalan Maktab, 43650 
Bandar Baru Bangi, Selangor

Hotline : 
019 2020 911

You Might Also Like

13 pesanan ditinggalkan

  1. terbaik la farah... susu kambing memang sedap dinikmati... sarapan pagi memang selesa terus perut di pagi hari..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. jom cuba boleh dapatkan maklumat di atas

      Delete
  3. Dah try gak susu ni, perisa coklat. Memang sedap la

    ReplyDelete
  4. Saya ada pening sikit kalau minum susu berasaskan susu kambing... alergi kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahh klu alergik seriau juga nak minum kan

      Delete
  5. Memang sedap.. berulang kali duk buat je.

    www.cikza.com

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^