//]]>

Sistem Guru Online (SGO)

June 06, 2017

Hai 

selamat petang
tengah buat apa tu?
Ramadan ke-11
aku tengah dok fikir-fikir nak masak apa hari nie yer..
korang ada idea takk??

nanti komen dekat bawah yer..hehehe
bagi idea sikit kat aku menu-menu yang best...hehe

sebenarnya post nie bukan aku nak cerita pasal menu
tapi aku nak citer pasal
SISTEM GURU ONLINE




HAA..KALAu korang nak tahu sistem pendidikan kita sekarang
dah tak sama macam dulu..
semuanya di hujung jari sahaja
semudah ABC jer

nak maklumat tentang anak dan perkembangan dunia pendidikan
korang klik sahaja link dekat atas tu
mudah kan..

ok.jangan lupa singgah tau!!



You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^